THE TRAIL ZONE A PLANOLES

NEIX THE TRAIL ZONE PLANOLES

Des del 2022 l’Ajuntament de Planoles ha creat una sèrie d’itineraris per tal de

promocionar l’esport al municipi i donar a conèixer l’entorn natural, concretament són 6 rutes que properament ampliarem.

Planoles, al Pirineu del Ripollès (Girona, Catalunya) i emmarcat a la vall del riu Rigat, constitueix un lloc idíl·lic per realitzar activitats esportives a la muntanya. Altitud, desnivells i terreny totalment pirinenc seran els principals ingredients que us faran gaudir d’entrenaments d’alt voltatge realitzant els recorreguts que us hem preparat.

A més, una cuidada hoteleria serà el complement ideal després d’una bona sessió d’entrenament. El bon menjar i el descans estan garantits.

Rutes tan potents i suggerents com les trail de la molt valorada cursa Batega al Bac,  Short, Sprint, Trail, Km Vertical, que, acompanyades d’altres rutes de MTB i ciclisme en ruta, faran les delícies dels corredors i corredores, així com dels amants del pedal i especialment els que tant agraden els entrenaments creuats.

Els recorreguts es seguiran des de l’aplicació OTR ( Open Trail Races ), que és un sistema de cronometratge de curses que, de forma autònoma, genera classificacions automàtiques al passar per cada punt de control, així les curses estan obertes a la competició 365×24. (Disponible a Google Play i Apple Store )

Es premiarà als més ràpids i als més participatius.

Els punts de sortida i arribada són la Plaça del Primer d’Octubre per a les rutes trail i MTB, per a la cronoescalada del Collet de les Barraques, l’inici es troba a l’encreuament amb la carretera N-260, i finalment, el Km Vertical té la seva sortida al camp de futbol del Maristes.

Pau, natura exuberant i aire pur t’esperen a THE TRAIL ZONE PLANOLES. T’animes?